Idrottsmassage

Masserar och töjer muske-laturen vid idrottsrelaterade skador och problematik. Både vid skada, felställningar och överbelastning eller över-tränad.

Rehabilitering och hemträning

Ger råd om specifikträning till dig och dina besvär. Träningsprogram med gummiband och hantlar och med hjälp av din egen kroppsvikt.

Friskvård

Hjärt-kärlsjukdomar, diabetes, ledbesvär, högt blodtryck, depression är några exempel som kan förhindras eller mildras genom regelbunden fysisk aktivitet. Effekten kommer oberoende av hur gammal du är eller hur du mår innan du börjar.

Triggerpunkter

Vi har alla Triggipunkter i vår kropp, en del aktiva en del inaktiva. De aktiva känns som smärta eller upplevs som stelhet i muskelaturen. Med behandling genom kraftfull massage släpper dessa smärtområden. Smärtan avtar och försvinner och då kan skadeområdet läkas med cirkulation av blod och syre.

Lotorpsmetoden

Lotorpsmetoden Linköping,
vid astmaliknande besvär. När medicinering inte hjälper. Ständiga harklingar, ständig heshet, lock över luftstrupen, svårt att dra djupa andetag. Orkar du inte umgås med människor för att du vet att du, kommer släppa väder. Lotorpsmedoden med speciell massage teknik kan få många av dess problem att försvinna.
En del av mina kunder som har haft covid-19, har blivit hjälpta av Lotorpsmetoden.

Lymfmassage

Senaste kommentaren

18.03 | 10:40

Kan man köpa ett presentkort på massagebehandling att ge bort som present? Vad kostar en behandling?

03.11 | 07:08

önskar massage vecka 42

22.09 | 08:10

Hej Marie,kan tyvärr inte komma till den bokade tiden 28/9 kl 14:30.
Vill gärna boka om till ny tid,dock kan jag inte den 29/9.

Vänligen
Janina Cholodova

09.07 | 08:11

Hej Marie. Har gömt anteckna tid för inbokad massage Var det den 17/8. Vilken tid? Har jag ingen bokad tid önskar jag gärna en. Vänligen Ingrid Andersson

Dela den här sidan